«Επιστροφή στα βασικά»

«Επιστροφή στα βασικά»

Το βιβλίο «Επιστροφή στα βασικά» είναι πλέον διαθέσιμο. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραλάβουν το βιβλίο, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα επιλογής του βιβλίου, στην ιστοσελίδα itsports.gr

 

επιστροφη στα βασικα

Στην επιλογή «εκδόσεις» με συμπλήρωση των απαραιτήτων στοιχείων και αποστολή e mail, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει το βιβλίο. Στην ίδια επιλογή μπορεί να αναγνώσει ένα μέρος του βιβλίου.

Η πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου μαζί με τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής, θα κοστίζει 20 Euros. Από το ποσό αυτό, το 50% κάθε βιβλίου θα συγκεντρώνεται κάθε εβδομάδα και θα παραδίδεται σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, ως οικονομική ενίσχυση στον αγώνα ζωής που δίνει ο Λεβόν Κεντάλ. Ο Κένταλ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έχει εγκαταλείψει προσωρινά την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί του, που έχει όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στον Καναδά για επέμβαση και θεραπείες.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω, τον Μανώλη Παπαμακάριο, τον Κώστα Αλεξανδρίδη και τον Κυριάκο Καψή, όλα τα μέλη του ΠΣΑΚ, για την συμπαράσταση τους στην πραγματοποίηση αυτής της σκέψης. Η αποστολή των βιβλίων θα γίνεται κάθε Δευτέρα! Κατά την διάρκεια κάθε εβδομάδας, θα συγκεντρώνονται τα mail όσων έχουν ζητήσει το βιβλίο.

Επίσης, να ευχαριστήσω τους προπονητές, τις προπονήτριες, τους παίκτες και τις παίκτριες του μπάσκετ:

Λευτέρη Σούμποτιτς, Πέτρο Αργυρούλη, Γεώργιο Κακαβά, Γεώργιο Κουκά, Δημήτρη Σταμάτη, Ζήση Σαρικόπουλο, Σεβίνα Κοντοδιού, Αθανάσιο Δέλιο, Παντελή Κακαβά, Κωνσταντίνο Τσάδαρη, Μαρία Κότσιφα, Παναγιώτη Πανούλια, Κωνσταντίνο Τσίμπα, Δημήτριο Καρπούζο, Νικόλαο Γκίκα, Αικατερίνη Σωτηρίου, Γεώργιο Κετσελίδη, Μάγδα Γεωργίου, Steve C. Tucker, Jim Engles, Βασίλειο Ξανθόπουλο, Σπύρο Βελλινιάτη, Μαριάννα Αντωνοπούλου…

 …για την αποστολή των δικών τους σκέψεων, που σχετίζονται με την διδασκαλία των βασικών της καλαθοσφαίρισης και που περιλαμβάνονται στο 4ο κεφάλαιο του βιβλίου.

Το κόστος απόκτησης του βιβλίου μαζί με τα έξοδα αποστολής ανέρχεται στα 20 Euros.

itsports

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.