"Τζάμπολ Αγάπης"

Το "Τζάμπολ Αγάπης" αποτελεί πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Ειδικής Αγωγής. Η αποδοχή του από τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειες τους, από συλλόγους καλαθοσφαίρισης, η στήριξη του από προσωπικότητες-αθλητές του μπάσκετ, από εθελοντές, από εκπαιδευτικούς και δημοτικούς φορείς, δίνουν τη δύναμη για τη συνέχεια της πορείας του

Η πορεία του “Τζάμπολ Αγάπης

     Το «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησε το 2016, ως προσπάθεια του Ιωάννη Τσουμπρή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Γονέα Αυτιστικού παιδιού, για κοινή αθλητική δραστηριότητα καλαθοσφαίρισης των παιδιών ΑΜΕΑ με συνανθρώπους τυπικής ανάπτυξης.

    Στην πορεία των ετών 2016-2019, αναπτύχθηκε σε εθελοντικό πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

   Η αποδοχή του από τα παιδιά και τις οικογένειες τους, από συλλόγους καλαθοσφαίρισης, η στήριξη του από προσωπικότητες-αθλητές του μπάσκετ, από εκπαιδευτικούς και δημοτικούς φορείς, η προβολή του σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, δρομολόγησαν την εξέλιξη της ίδρυσης της Μη Κερδοσκοπικής Αστικής Εταιρίας  με την Επωνυμία «Το Τζάμπολ της Αγάπης-ΑΜΚΕ»

   Από το 2023 – 2024 η προσπάθεια μεγαλώνει και στόχος πλέον του «Τζάμπολ Αγάπης»  είναι να ωφεληθούν ακόμη περισσότερα παιδιά ΑΜΕΑ.

Να εξαπλωθεί στην Ελλάδα και να υπάρξουν συνεργασίες και οικονομική υποστήριξη του εθελοντικού προγράμματος μέσω δωρεών.