ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Από τις αίθουσες διδασκαλίας της ΣΕΦΑΑ, στους χώρους άσκησης

Ημερίδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΧΟΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο προπτυχιακό πρόγραμμα και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών τα οποία οδήγησαν και οδηγούν στην ανάδειξη στέρεου διδακτικού και ερευνητικού δυναμικού, καθώς και στη σύζευξη της ερευνητικής τεκμηρίωσης με την πρακτική εφαρμογή

 Στο πλαίσιο αυτό, ο Τομέας Γυμναστικής και Χορού διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Από τις αίθουσες διδασκαλίας της ΣΕΦΑΑ, στους χώρους άσκησης»

 Στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάδειξη και η αξιοποίηση ερευνητικών ευρημάτων στον χώρο του σχολείου αλλά και στους χώρους άθλησης και προαγωγής της υγείας από καταρτισμένους επιστήμονες και ειδικούς στην πράξη.

img_0370_sm_b2_2

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην ημερίδα αυτή. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 14.00μμ στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη). Θα διατίθεται χώρος στάθμευσης στη Σχολή. Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το περιεχόμενο της ημερίδας, θα βρείτε στη συνημμένη ανακοίνωση.

 Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και σας περιμένουμε.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Διευθύντρια του Τομέα Γυμναστικής & Χορού

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαρία Ι. Κουτσούμπα

 

 

 

 

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ως θεματοφύλακας των ολυμπιακών παραδόσεων και εστία έρευνας και αθλητικής παιδείας, έχει έμβλημα που συμβολίζει την ενότητα αγώνα και πολιτισμού.

Η σφραγίδα του φέρει την παράσταση τού θεού αγώνα, όπως εμφανίζεται σε αρχαίο νόμισμα τού 4ου αιώνα, το δε χρώμα της τηβέννου του είναι κεραμιδί, για να εκφράζει αφενός την ελληνική αρχαιότητα, που ενέπνευσε και διαμόρφωσε την αθλητική ιδέα, και αφετέρου το γήϊνο στοιχείο από το οποίο αντλεί τη δύναμή του το σώμα.

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού έχει ως Αποστολή:

  • Να καλλιεργεί και να προάγει την Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού με βασική και εφαρμοσμένη έρευνα.
  • Να παρέχει στους πτυχιούχους του τα απαραίτητα εφόδια, που θα εξασφαλίσουν την άρτια κατάρτισή τους για την επιστημονική και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
  • Να συμβάλλει στην πρόοδο του Ελληνικού Αθλητισμού και ταυτόχρονα να καλλιεργεί και να διαδίδει στο λαό την Αθλητική Ιδέα.
  • Να συμβάλλει στη συνειδητοποίηση από το λαό της σημασίας της Φυσικής Αγωγής ως βασικού παράγοντα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.