Η εξέλιξη του ξίφους σε Δύση και Ανατολή

Σεμινάριο με θέμα : ‘Η εξέλιξη των πρακτικών του ξίφους σε Δύση και Ανατολή’ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τη Παρασκευή 13/5/2016 κατόπιν πρόσκλησης από τον αναπληρωτή καθηγητή και Τεχνικό Σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ. Χ. Τσολάκη διεξήχθη σεμινάριο οπλομαχίας με θέμα: ‘Η εξέλιξη των πρακτικών του ξίφους σε Δύση και Ανατολή’.

9

Με εισηγητές τους προπονητές Ξιφασκίας κ. Γ. Γεωργά (συνεργάτη της ITsports.gr) και κ. Χ. Παπαγεωργίου για τις Ευρωπαϊκές Πολεμικές Τέχνες και τη κα. Ακύλα για την Ιαπωνική Πολεμική τέχνη του Kendo.

Διοργανωτές :

Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ‘Λέοντες’

Ακαδημία Ξιφασκίας Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου

Α.Γ.Σ. ‘ΑΞΙΟΝ’ Ξιφασκίας Πειραιά

Ελληνική Πολεμική Αγωγή του Παμμάχου

Athens Kendo Club

Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ‘ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ’

Ελληνική Συντεχνία Ελεύθερων Ξιφομάχων

Hellenic Armors

To σεμινάριο διεξήχθει υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

 

# Ο Γεώργιος Ε. Γεωργάς είναι πιστοποιημένος προπονητής ξιφασκίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και εθνικός διαιτητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο ξίφος μονομαχίας.

Υπεύθυνος οπλομαχίας του Πάμμαχου κλάδου άθλησης της Ε.Ο.Π.Α.

Υπεύθυνος Βυζαντινής οπλομαχίας της Ακαδημίας Ακριτών που έχει έδρα τις Η.Π.Α

Διαφάνεια1 (2)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.