Προπονητική Καλαθοσφαίρισης

Διδασκαλία Καλαθοσφαίρισης | Βιβλία Προπονητικής | Βίντεο | Σεμινάρια

Categories

Μπάσκετ

   Η προπονητική διδασκαλία στην καλαθοσφαίριση, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου με αφετηρία το 1992.

Εκείνη τη χρονιά, τελειόφοιτος ακόμη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής στη Θράκη, ταξιδεύω κάθε εβδομάδα τη διαδρομή ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ, προκειμένου να προπονώ στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Πλέον στην 3η προπονητική δεκαετία, έχοντας προπονήσει σε όλα τα ηλικιακά τμήματα , έχοντας συνεργαστεί με ανθρώπους εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας εκδώσει 4 βιβλία, έχοντας μιλήσει σε σεμινάρια ανά την Ελλάδα,  στοχεύω στην ανάπτυξη της ατομικής βελτίωσης των καλαθοσφαιριστών-στριών, στην καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης και στη διοργάνωση αναπτυξιακών τουρνουά μπάσκετ.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Από το Σεπτέμβριο του 2017 υπάρχει κάτι νέο για το μπάσκετ.  Έχω τη χαρά και τιμή, να αποδέχονται τη πρόσκλησή μου για συνεργασία στις αναπτυξιακές ηλικίες, σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Το “Μπάσκετ Μαζί Μπροστά” για τη χρονική περίοδο 2017-2018  θέτει τα θεμέλια για καλύτερες συνθήκες διδασκαλίας και ανάπτυξης για την καλαθοσφαίριση στις μικρές ηλικίες.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Τσουμπρής

Προπονητής Καλαθοσφαίρισης

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει ορισμένα δεδομένα χρήστη. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την παροχή μιας πιο εξατομικευμένης εμπειρίας γύρω από τον ιστότοπό μας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων. Αν αποφασίσετε να εξαιρεθείτε από τυχόν μελλοντική παρακολούθηση, ένα cookie θα έχει ρυθμιστεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να θυμάστε αυτή την επιλογή για ένα έτος. Συμφωνώ, Δε συμφωνώ
1535