Προσφορά στο παιδάκι του Λεβόν Κένταλ.

                                                           Προσφορά στο παιδάκι του Λεβόν Κένταλ

   Πραγματοποιήθηκε χθες η κατάθεση του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από τους προπονητές, που απέκτησαν τις προηγούμενες ημέρες το βιβλίο «Επιστροφή στα βασικά».

      Ευχαριστώ τόσο εγώ, όσο και ο ΠΣΑΚ, τους προπονητές για την προσπάθεια με την προσφορά στο παιδάκι του Λεβόν Κένταλ:

Βερζαμάνη Παναγιώτη, Τσάδαρη Κων/νο, Λαζαρινό Ελευθέριο, Παναγόπουλο Βασίλειο,

Χατντζάρα Στέφανο, Χατζόπουλο Σταμάτη, Μπούτα Αθανάσιο, Μαρκόπουλο Δημήτριο, Ευάγγελο Πρινέα, Καραγάνη Παναγιώτη, Καρπούζο Δημήτριο, Τζουραμάνη Γεώργιο, Τουβεντσίδη Ανδρέα, Καραβία Εμμανουήλ, Στεργίου Γεώργιο, Μιχαλόπουλο Αθανάσιο, Χεργκελετζή Χρήστο, Παπά Γεώργιο, Ρήγα Παναγιώτη, Μάγδα Γεωργίου, Χρήστο Γεώργου, Δούλια Εμμανουήλ, Λαλογιάννη Ευάγγελο, Μυωφά Ιωάννη, Καϊκλή Ιωάννη, Μανιακουδάκη Ιωάννη, Μουλιανιτάκη Διονύσιο, Τριπόδης Κων/νος.

 

Ο 31χρονος σέντερ, ο οποίος για μία διετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (2007-2009) και εν συνεχεία στο Μαρούσι έχει εγκαταλείψει προσωρινά την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί του.

Ο Σκάιλερ Κας, ο οποίος είναι 14 μηνών έχει όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στον Καναδά για επέμβαση και θεραπείες!

Ο Λεβόν Κένταλ από κοινού με την σύζυγο του Αλεξάντρα, την οποία γνώρισε στην Αθήνα δίνουν καθημερινά μάχη προκειμένου το άτυχο μωρό να υποβληθεί στις απαραίτητες χειρουργικές επαμβέσεις.

Το κόστος είναι δυσβάστακτο. Έτσι το ζεύγος Κένταλ μέσω της ιστοσελίδας https://www.gofundme.com/skylerkash ζητάει την συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων του προκειμένου ο μικρός Σκάιλερ Κας να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

GT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.