Διδασκαλία Καλαθοσφαίρισης Αναπτυξιακών Ηλικιών - Διαγόρας Ικαρίας

Ο σύλλογος του Διαγόρα Ικαρίας, πραγματοποιεί το διήμερο προπονητικό camp μικρών ηλικιών καλαθοσφαίρισης το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις Ράχες Ικαρίας.

Start

End

Address

  View map

Με ιδιαίτερη χαρά, σε συνεργασία με το σύλλογο του Διαγόρα Ικαρίας, πραγματοποιείται το διήμερο προπονητικό camp μικρών ηλικιών καλαθοσφαίρισης το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις Ράχες Ικαρίας.

Την πρώτη προπονητική ημέρα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα ασκήσεων με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνουν δραστηριότητες με ασκήσεις στα «βασικά» του μπάσκετ και το απόγευμα θα παίξουν καλαθοσφαιρικά παιχνίδια που αναπτύσσουν τις ικανότητες στα «βασικά».

Την Κυριακή θα επικεντρωθούν στις βασικές συνεργασίες της καλαθοσφαίρισης, που αντιστοιχούν σε κάθε ηλικιακό επίπεδο και πως αυτές δημιουργούνται ως καταστάσεις μέσα στις φάσεις του παιχνιδιού.

Θα ακολουθήσει διαδραστική ομιλία προς τα παιδιά και τους γονείς.

Coach Ιωάννης Τσουμπρής

MORE DETAIL

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει ορισμένα δεδομένα χρήστη. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την παροχή μιας πιο εξατομικευμένης εμπειρίας γύρω από τον ιστότοπό μας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων. Αν αποφασίσετε να εξαιρεθείτε από τυχόν μελλοντική παρακολούθηση, ένα cookie θα έχει ρυθμιστεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να θυμάστε αυτή την επιλογή για ένα έτος. Συμφωνώ, Δε συμφωνώ
1353