Διατροφή των παιδιών στις αναπτυξιακές ηλικίες

Τη Κυριακή 12/3/2017 στις 11.00 στο Κλειστό Β΄ Προπονητήριο του Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ στη Νέα Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα : "Διατροφή των παιδιών στις αναπτυξιακές ηλικίες και η επιλογή των τροφών στον Αθλητισμό". Ομιλητής Θεμιστοκλής Παυλόπουλος Αθλητικός διατροφολόγος - Εργοφυσιολόγος (MMedSci).

Start

End

Address

  View map

Τη Κυριακή 12/3/2017 στις 11.00 στο Κλειστό Β΄ Προπονητήριο του Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ στη Νέα Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα : “Διατροφή των παιδιών στις αναπτυξιακές ηλικίες και η επιλογή των τροφών στον Αθλητισμό”.
Ομιλητής Θεμιστοκλής Παυλόπουλος Αθλητικός διατροφολόγος – Εργοφυσιολόγος (MMedSci).

 

Σύντομο Βιογραφικό του Θέμη Παυλόπουλου

O Θέμης Παυλόπουλος είναι 37 χρόνων. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη όπου μένει κι εργάζεται έως σήμερα.

Αποφοίτησε από το Πειραματικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και συνέχισε τις σπουδές του στη Φυσική Αγωγή & τον Αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολούθως, σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία, Διατροφή του Ανθρώπου.

Με εξειδίκευση στη Διατροφή της Άσκησης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.

Παρακολούθησε επίσης το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης & Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο την Κλινική Εργοφυσιολογία.

Στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ιδιαίτερα -ως εργαζόμενος- με τον σχολικό αθλητισμό. Είναι ενεργά αναμεμειγμένος με το μαζικό λαϊκό αθλητικό κίνημα.

Υπήρξε, επίσης, επί σειρά ετών αθλητής της καλαθοσφαίρισης, αγωνιζόμενος σε πλειάδα αθλητικών σωματείων σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες.

Σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας διατροφολόγος-εργοφυσιολόγος.

Αναλαμβάνει τη διατροφική υποστήριξη, τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης-επίδοσης, την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς καθώς και την προαγωγή της υγείας.

Παράλληλα, αρθρογραφεί για θέματα διατροφής & υγείας σε έντυπα και δικτυακούς τόπους, ενώ δίνει ομιλίες για τη διατροφική αγωγή αθλητών, παίδων, εφήβων καθώς και ευπαθών ομάδων.

 

MORE DETAIL