1ο “Τζάμπολ Αγάπης” – Απρίλιος 2016

Πειραιάς, Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τους συλλόγους καλαθοσφαίρισης, ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, το 1ο “Τζάμπολ Αγάπης”.

   Στον απόηχο της όμορφης γιορτής του 1ου «Τζάμπολ Αγάπης», εκείνο που μένει ως κύρια υπέροχη εικόνα στο μυαλό, είναι το χαμόγελο των μαθητών και των μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά για παιδιά με αυτισμό. Μαζί με αυτή την εικόνα, υπάρχει το χαμόγελο όσων έζησαν με κάθε τρόπο τις στιγμές αυτές.

Αγαπητοί φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι που ήρθατε στο γήπεδο και χειροκροτήσατε τα παιδιά, σας ευχαριστούμε.

Αγαπητοί παίκτες, γνωστοί που μάθαμε το μπάσκετ σε μικρότερη ηλικία, αλλά και παίκτες άγνωστοι που για πρώτη φορά συνεργαστήκαμε, σας ευχαριστούμε που παίξατε μπάσκετ για τα παιδιά.

Αγαπητοί συνάδελφοι προπονητές και προπονήτριες των συλλόγων, σας ευχαριστούμε.

Αγαπημένα παιδιά- αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών, που δώσατε τόσες όμορφες πάσες στα παιδιά με αυτισμό, σας ευχαριστούμε.

Αγαπημένοι υποστηρικτές από κάθε χώρο και τομέα, που εθελοντικά προσφέρατε άμεσα την βοήθεια σας, σας ευχαριστούμε.

Αγαπημένοι γονείς του Ειδικού σχολείου και Άξιοι Εκπαιδευτικοί των παιδιών μας, σας ευχαριστούμε.

Αγαπημένοι υπεύθυνοι των ομάδων του Πορφύρα, του Φοίνικα, του Πειραϊκού, του Ερμή, που μέσα σε ένα βράδυ, ενώσατε τα χέρια και είπατε «πάμε να παίξουμε μπάσκετ για τα παιδιά με αυτισμό», σας ευχαριστώ.  Εκείνο το βράδυ της 5ης Απριλίου 2016, βάλατε τις δυνάμεις σας και κατακτήσατε το καλύτερο σας πρωτάθλημα, το πρωτάθλημά της ζωής σας, σε έναν αγώνα που δεν είχε ηττημένους, είχε μόνο νικητές.

Αγαπημένοι φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι, σας ευχαριστούμε για κάθε μήνυμα που αποστείλατε, για κάθε κοινοποίηση που βοήθησε στην διάδοση της προσπάθειας για το «Τζάμπολ Αγάπης».

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες και ζητάμε συγνώμη αν ξέχασαμε κάποιον.

Στις τόσο όμορφες στιγμές του μπάσκετ, προστέθηκε άλλη μία. Ξεχωριστή στιγμή!

Να είστε όλοι καλά!

Γιάννης Τσουμπρής