3 ΟΝ 3 ΠΣΑΚΚ 2024

Τερματικός σταθμός…Αιγάλεω Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα εφετινά τουρνουά 3ΟΝ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» και τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα λάμψουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αιγάλεω. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που ο Δήμος Αιγάλεω θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά το 3x3 streetbasketball

Start

End

Address

  View map

Τερματικός σταθμός…Αιγάλεω

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα εφετινά τουρνουά 3ΟΝ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» και τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα λάμψουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αιγάλεω.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που ο Δήμος Αιγάλεω θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά το 3×3 streetbasketball “Τάπα στη βία και τον ρατσισμό”. Η επί σειρά ετών επιτυχημένη διοργάνωση του Π.Σ.Α.Κ.Κ. αναδεικνύει τους καθημερινούς “πρωταγωνιστές” κάθε γειτονιάς μέσα από την άθληση, την ψυχαγωγία αλλά και τη διάδοση του μπάσκετ 3×3, του δημοφιλούς, γρήγορου και δυναμικού αυτού παιχνιδιού, που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου και βρέθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους κατοίκους της πόλης μας να παρευρεθούν στη διήμερη αυτή γιορτή του αθλητισμού, είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως θεατές, για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους συμμετέχοντες και να ζήσουμε μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Κουτούλιας, ανέφερε: «Χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων φέτος και ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο των αθλητικών του δράσεων προβαίνει, από κοινού με τονΠ.Σ.Α.Κ.Κ., στη διοργάνωση ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος.
Το 3on3 ή 3×3 Streetball Tournament, όπως λέγεται, προάγει το άθλημα και ενισχύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάθε μικρού και μεγάλου αθλητή. Παράλληλα αποτελεί μία ευχάριστη ενασχόληση για τους κατοίκους της πόλης μας αλλά και μια αφορμή για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση. Είμαστε σίγουροι ότι το τουρνουά μπάσκετ 3×3 που θα διεξαχθεί στον Δήμο Αιγάλεω στις 29 & 30 Ιουνίου, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές άθλησης και ξεγνοιασιάς και οι πολίτες θα συμμετέχουν ενεργά και μαζικά σε αυτή τημεγάλη αθλητική διοργάνωση».
Ο ΠΣΑΚΚ διοργανώνει τα τουρνουά 3Χ3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» μαζί με τον ΕΣΑΚΕ και συμπαραστάτες την ΟΣΕΚΑ, το «Όραμα Ελπίδας», το «Τζάμπολ Αγάπης», την Ε.Π.ΑΘΛ.Α, τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών, ενώ γίνονται με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Μεγάλοι χορηγοί των τουρνουά είναι: ΟΠΑΠ, ΕΚΟ, SPALDING, FILA και ΙΚΕΑ.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο παρακάτω LINK:

MORE DETAIL