12ο Τζάμπολ Αγάπης - Κορυδαλλός

Το «12ο Τζάμπολ Αγάπης» αποτελεί μία διοργάνωση ξεχωριστή. Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, το απόγευμα στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Θεόδωρος Πούτος», ελάτε να χειροκροτήσετε όλα τα υπέροχα παιδιά και από τα τρία δημοτικά σχολεία του Κορυδαλλού.

Start

End

Address

Κλειστό Κορυδαλλού "Θεόδωρος Πούτος" Σολωμού 3, 181 22, Δήμος Κορυδαλλού   View map

 

    Αγαπητοί φίλοι και φίλες του «Τζάμπολ Αγάπης»,

Το «12ο Τζάμπολ Αγάπης» αποτελεί μία διοργάνωση ξεχωριστή.

Αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί από τα παιδιά δύο σχολείων, του 6ου Δημοτικού του Κορυδαλλού και του 8ου Δημοτικού του Κορυδαλλού.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων αυτών, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, μαζί με τους γονείς τους και την αρωγή του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κορυδαλλού, θα παίξουν μπάσκετ μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της πόλης τους.

Οι δύο αυτές εκπαιδευτικές κοινότητες, είχαν την επιθυμία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη φετινή σχολική περίοδο που πλησιάζει στο τέλος της, να δώσουν μία «ανθρώπινη πάσα μπάσκετ» στα εξαιρετικά παιδιά του Ειδικού Σχολείου, το οποίο «γειτονεύει» με τα δικά τους σχολεία.
Φυσικά η ομάδα του «Τζάμπολ Αγάπης» ανταποκρίθηκε άμεσα για το σχεδιασμό και την προετοιμασία του αγώνα!

Γιατί μπορεί τα σχολεία τους να τα χωρίζει ένας τοίχος με διαφορετικές αυλές, αλλά τις καρδιές τους και τα συναισθήματα τους δεν τα χωρίζει τίποτα!
«Όλοι διαφορετικοί αλλά όλοι ίδιοι με μία μπάλα μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!»

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 λοιπόν, το απόγευμα στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Θεόδωρος Πούτος», ελάτε να χειροκροτήσετε όλα τα υπέροχα παιδιά και από τα τρία δημοτικά σχολεία του Κορυδαλλού.

Να τους δώσετε την ευκαιρία για πολλά κοινά χαμόγελα, μέσα από την κοινή συμμετοχή τους σε έναν ακόμη αγώνα, το «12ο Τζάμπολ Αγάπης».

Αγαπητά παιδιά των σχολείων, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί σας ευχαριστώ τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι μου προπονητές του «Τζάμπολ Αγάπης», για την τιμή που μας κάνετε και την ευκαιρία που μας δίνετε, να ζήσουμε κοντά σας αυτές τις στιγμές!

Με εκτίμηση
Ιωάννης Τσουμπρής