Βουδούρης Δημήτριος - Sports Science B.Sc - HND in Dietetics - Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity

Βουδούρης Δημήτριος – Sports Science B.Sc – HND in Dietetics – Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity

Ο Βουδούρης Δημήτριος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο ΕΚΠΑ, με Ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή.

Ο Βουδούρης Δημήτριος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή.

Είναι επιπλέον κάτοχος του 2ετής φοίτησης διπλώματος Higher National Diploma in Dietetics του CAMBRIDGE REGIONAL COLLEGE.

Παρακολούθησε και απέκτησε τίτλο σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο γνωστικό πεδίο της Κλινικής Διατροφής.

Είναι κάτοχος Εξειδίκευσης Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED/ΚΕΑΔΔ).

Κάτοχος επίσης διπλώματος από το European Institute of Nutritional Medicine στην Διατροφική Ιατρική ( Metabolomics expert).

Από τον Ιανουάριο του 2005 διατηρεί γυμναστήριο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας με την επωνυμία “Golden Gym”.

Επιστημονικός συνεργάτης του Mediterranean College στο γνωστικό πεδίο της Αθλητικής Διατροφής και του Αθλητικού Management.

Παράλληλα αρθογραφεί για θέματα που αφορούν Άσκηση-Διατροφή & Υγεία σε γνωστές ιστοσελίδες ( Iatronet-Diatrofi-My Diatrofi).

Υπήρξε καθηγητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αττικό κολέγιο και το Ιεκ Ιπποκράτειος στον τομέα της Προπονητικής και της Αθλητικής Διατροφής για δύο συνεχόμενα έτη.

 

Παλαιότερα είχε εργασθεί ως Πωλητής και κατόπιν Διευθυντής Πωλήσεων στην εταιρία «Πρίνου», ενώ από το 1992 εώς και το 2000 εργαζόταν ως Fitness instructor & Personal trainer σε μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας .

phone-46-256 6937377271

 

Αρθρογραφία:

1. Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών