“3ο Τζάμπολ Αγάπης” – Πρόγραμμα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες γεια σας,

 

Το πρόγραμμα του «3ου Τζάμπολ Αγάπης» έχει ως εξής:

10:30 – 11:00
Προσέλευση Θεατών – ελεύθερη είσοδος

11:00
Έναρξη της εκδήλωσης- ομιλία καλωσορίσματος

11:10
Παιχνίδι μικρών ηλικιών.
Ομάδες από αγόρια και κορίτσια των συλλόγων Ερμής Πειραιά, Πειραϊκός Σύνδεσμος, ΑΟΦ Πορφύρας , Ατρόμητος Πειραιά και Φοίνικας Καλλίπολης, παίζουν ειδικό αγώνα μπάσκετ, μαζί με τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Πειραιά για παιδιά με αυτισμό.

11:40
Τέλος παιχνιδιού μικρών ηλικιών

11:45
Σύντομη Ομιλία για τον αυτισμό

11:50
Προθέρμανση μικτών ομάδων επίδειξης μπάσκετ.

12:00
Μικτές ομάδες των συλλόγων Ερμής Πειραιά, Πειραϊκός Σύνδεσμος, ΑΟΦ Πορφύρας, Ατρόμητος Πειραιά και Φοίνικας Καλλίπολης, παίζουν αγώνα επίδειξης «Κόκκινοι –v- Μπλέ» με θεατές τα μικρότερα παιδιά.

12:30
Τέλος εκδήλωσης – απονομές διπλωμάτων και αναμνηστικές φωτογραφίες

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών καθώς και διάθεση Πασχαλινών λαμπάδων του συλλόγου γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό του Πειραιά, με την αγορά των οποίων θα ενισχύσετε τις μελλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών.

Τις επόμενες ημέρες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 6944307959 (Τσουμπρής Ιωάννης ή στο 6944244677 (Τσιριγωτάκης Στέφανος), για την οριστική κάλυψη των αναγκών σε: μπλουζάκια, αφίσες, διπλώματα και μπαλόνια.

Σας ευχαριστούμε

Η συντονιστική επιτροπή του Τζάμπολ Αγάπης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.